Termeni Condiții

moldcell

DESCRIERE

Această politică de confidențialitate stabilește modul în care Fundația Moldcell utilizează și protejează orice informație pe care o oferiți Fundației Moldcell atunci când utilizați acest site web. Fundația Moldcell se angajează să se asigure că confidențialitatea dumneavoastră este protejată. Dacă vă cerem să furnizați anumite informații prin care puteți fi identificat atunci când utilizați acest site web, atunci puteți fi siguri că acestea vor fi utilizate numai în conformitate cu această declarație de confidențialitate. Fundația Moldcell poate modifica această politică din când în când prin actualizarea acestei pagini.

Scop

Scopul acestei politici este de a stabili standarde înalte şi coerente pentru Moldcell în legătură cu respectarea confidențialității și protecția datelor cu caracter personal. Obiectivul principal al acestei politici este de a se asigura că persoanele fizice cu care compania Moldcell interacționează au încredere în faptul că Moldcell respectă şi protejează confidențialitatea. Un alt obiectiv este de a reduce riscurile legale și de reglementare, precum și expunerea reputației și a mărcii în acest sens. Moldcell este un operator de telecomunicaţii care gestionează reţele şi volume de date impunătoare şi, prin urmare, ne propunem să asigurăm integritatea reţelelor şi securitatea datelor pentru a proteja confidențialitatea.

Ce facem cu informațiile pe care le adunăm?

Avem nevoie de aceste informații pentru a vă înțelege nevoile și pentru a vă oferi un serviciu mai bun, și în special din următoarele motive: Evidența internă. Putem folosi informațiile pentru a ne îmbunătăți produsele și serviciile. Putem trimite periodic e-mailuri utile și noutăți, sau alte informații pe care credem că le-ați putea găsi interesante folosind adresa de e-mail pe care ați furnizat-o. Putem folosi informațiile pentru a personaliza site-ul web în funcție de interesele dumneavoastră.

Securitate

Ne angajăm să ne asigurăm că informațiile dumneavoastră sunt în siguranță. Pentru a preveni accesul sau dezvăluirea neautorizată, am implementat proceduri fizice, electronice și manageriale adecvate pentru a proteja și a securiza informațiile pe care le colectăm online.

Link-uri către alte site-uri web

Site-ul nostru web poate conține link-uri către alte site-uri web de interes. Cu toate acestea, odată ce ați folosit aceste link-uri pentru a părăsi site-ul nostru, ar trebui să rețineți că nu avem niciun control asupra celuilalt site web. Prin urmare, nu putem fi responsabili pentru protecția și confidențialitatea oricărei informații pe care le furnizați în timp ce vizitați astfel de site-uri și astfel de site-uri nu sunt guvernate de această declarație de confidențialitate. Ar trebui să fiți precaut și să priviți declarația de confidențialitate aplicabilă site-ului web în cauză.

Controlul informațiilor dvs. personale

Nu vom vinde, distribui sau închiria informațiile dumneavoastră personale către terți decât dacă avem permisiunea dumneavoastră sau suntem obligați prin lege să facem acest lucru. Putem folosi informațiile dumneavoastră personale pentru a vă trimite informații promoționale despre terți pe care credem că le puteți găsi interesante dacă ne spuneți că doriți să se întâmple acest lucru.

x
Website-ul folosește cookies | Pentru mai multe detalii accesați Termeni & Condiții . Accept